Altijd in de metaalsector gewerkt maar komen de daadwerkelijke lasdampen je oren uit? Of ben je een geboren verkoper maar heb je het juiste product niet kunnen vinden in saaie diensten of producten? Kun jij jouw liefde voor techniek vertalen in een aantrekkelijk productverhaal voor productieleiders met vuur onder hun reet? Lees dan verder!

Bij Globe Europe word jij het aanspreekpunt van partners waar we vaak al jaren mee samenwerken. Zij vinden in jou een betrouwbaar contact die meedenkt in hun productiebehoeften. Je onderhoudt de relatie, maakt voorspellingen over klantbehoeften en stemt die af met de inkoper. We leren je het pakket dan ook door-en-door kennen in de eerste maanden, maar je hebt al wel een basiskennis waar we op kunnen bouwen.

“Oké, dat is allemaal leuk en wel, maar wat verkoop ik dan?”
Globe Europe verkoopt een groeiend pakket aan verbruiksartikelen voor de industrie. Hoofdzakelijk gaat het daarbij om Lenox, Eggenberg en private label bandzagen voor metaal, op maat gemaakt in ons eigen lascentrum op locatie. Daarnaast leveren we slijp- en polijstmiddelen Globe, Eggenberg en wederom private label producten, oftewel maatwerk voor de klant. Recent hebben we ook de zaagmachines zelf toegevoegd aan het pakket. Tenslotte leveren we klemgereedschappen. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden hebben we onder dit bericht enkele video’s voor je verzameld.

Op een typische werkdag zul je aardig wat telefoneren en mailen met bestaande klanten, daarnaast heb je uiteraard nauw contact met de rest van de binnendienst, de expeditie en productie, de buitendienst en leveranciers. Dat is het werk dat grotendeels vanzelf op je afkomt. Wat mooi zou zijn, en in onze ogen ook noodzakelijk voor je eigen werkplezier, is het uit eigen initiatief op touw zetten van nieuwe plannen of strategieën. Als een soort ondernemer maar dan in dienst, met de mensen en middelen om ook echt wat te bereiken. Dat is waar je de vrijheid krijgt om creatief maar doordacht jouw functie vorm te geven. Zet je jouw talenknobbel in om nieuwe Europese samenwerkingen aan te gaan, of je oude connecties om in eigen land door te pakken? Beginnen er al direct ideeën te stromen bij die vraag? Aarzel niet en neem contact op!

Je twijfelt?
Wel goed gevoel voor mensen, en niet bang voor een telefoon, maar je mist de connectie met techniek? Of die heb je juist wel maar je krijgt koude rillingen bij alleen al de gedachte aan “klanten moeten bellen”. Dan is deze functie waarschijnlijk niet helemaal voor jou. Dat wil niet zeggen dat het daar op hoeft te houden. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Doe een open sollicitatie en wellicht vinden we voor jou een plek bij Globe of een van onze zusterondernemingen.

De details
Dienstverband: 40-urige werkweek.
Locatie: Erp, Noord-Brabant.
Startsalaris: In overleg, op basis van je kennis en kunde.

Interesse? Mail dan naar cody.nooijen@globe-europe.it of bel naar +31 (0)413 288 344 

Overige vergoedingen, wensen en eisen zullen aan bod komen in gesprekken met P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.