+31 (0)413 288 344 info@globe-europe.it Hoogstraat 13, 5469 EL, Erp Ma - Vr : 08:00 / 17:00

Vacature – PRODUCTIEMEDEWERKER LASSTRAAT – INTERNE OPLEIDING

PRODUCTIEMEDEWERKER LASSTRAAT – INTERNE OPLEIDING

Globe Europe is inmiddels een serieuze speler in de levering van professionele zaagbanden. Dit hebben we in een aantal jaar met een klein team voor elkaar weten te boksen. De ingrediënten? De combinatie van een geweldig product, snel kunnen leveren van maatwerk en een nuchtere maar ambitieuze houding van de mensen die het bedrijf maken. Dat betekent hard werken en daarmee iets neerzetten waar je trots op kunt zijn. Die drive is niet onopgemerkt gebleven. Wegens succes kunnen we onze productie uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een extra lasser.
Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het op-maat-maken van bandzagen in onze lasstraat. Dat is eenvoudig gezegd, maar het is belangrijk dat de eerste band van jouw werkdag net zo goed is als de honderdste. De productie van onze klanten – veelal gigantische “staalboeren” – is ervan afhankelijk. Daarom zoeken we iemand met technische interesse.
Een opleiding doet er niet zo toe maar je motivatie des te meer. De trots waar we het eerder over hadden moet er wel echt in zitten. Dat maakt dat je bij het team past.

Per week of per maand genomen zijn de aantallen goed voorspelbaar, maar het komt voor dat er op de ene dag meer besteld wordt dan op de andere. Dat betekent soms even aanpoten en op rustige momenten actief meehelpen in een andere rol. Bijvoorbeeld in het picken van orders, repareren van machines of, als het je ligt, contact met klanten. Daar zijn wij absoluut flexibel in, en dat verwachten we van jou dus ook.

Het gaat om een werkweek van 40 uur. Staar je niet blind op de perfecte sollicitatiebrief of het ophemelen van je CV. Nogmaals, je houding en motivatie is voor ons het belangrijkst, en die komt snel genoeg naar boven in een goed gesprek. We horen graag van je!

Stuur je motivatie en CV naar jessica@globe-europe.it

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Globe Europe | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact
GLOBE - LENOX- URKO